Proteineshakes, ook voor senioren
proteineshakes
proteineshakes
1 min
0

Proteineshakes, ook voor senioren

1 min
0

Of proteïneshakes ook voor senioren geschikt zijn, kan bevestigd worden beantwoord, omdat: producten als voedingssupplementen en proteineshakes alleen iets zijn voor jonge en actieve mensen? 50 en 55 plussers en senioren worden steeds actiever.  Waar 20 jaar geleden 70 jaar een gerespecteerde leeftijd was en deze groep senioren haast niet meer actief was, zie je nu veel 60 en 70 plussers wielrennen, wandelen, met sport in de sportschool bezig zijn en zelfs de marathon lopen. Dat betekent ook dat actieve senioren, net zoals jonge mensen, voedingssupplementen, extra vitamines en proteïneshakes kunnen gebruiken want behalve dat deze shakes ontzettend lekker en gezond zijn, hebben ze een aantal functies.

Blessures voorkomen met extra proteine.

Door het regelmatig gebruik van proteïneshakes, kan je ook als senior blessures voorkomen, zeker als je je spieren actief belast door bijvoorbeeld het maken van lange wandelingen, bezoeken aan de sportschool of het wielrennen.

Proteineshakes voor het liefdesleven.

Senioren hebben meestal ook een liefdesleven en behoefte aan fysieke intimiteit, Proteïnseshakes zijn daar goed voor en je blijft als fitte oudere nog beter in conditie. Wel is het belangrijk om ook vitaminen en mineralen te slikken. Zie onder.

Welke merk proteineshakes kopen als oudere?

In principe is ieder merk proteïneshake geschikt voor senioren en 50 plussers.  Het gaat bij de keuze van de juiste eiwitshake meer om de inhoud en de prijs. Al onze proteïneshakes zijn in principe geschikt voor senioren. Eén van de betere merken proteïneshakes, Wei Eiwit Pro, wordt door veel voedingsspecialisten aanbevolen.

Vitaminen voor senioren.

Senioren moeten extra opletten om geen tekorten te krijgen aan vitaminen en mineralen. Denk aan het slikken van calciumtabletten om geen botontkalking te krijgen, Vitamine D3 en B12 en multivitaminen voldoen prima tegen een betere weerstand.

Reacties
Categorieën