proteine shake kopen

Als je sporter bent en een proteïneshake wilt kopen, moet je op heel andere zaken letten bij de keuze van je shake dan als je een proteïneshake wilt kopen om af te vallen. Welke soorten proteïneshakes zijn er en waarom is de ene proteïneshake zoveel duurder dan de andere?  Rechtvaardigt het prijsverschil ook een verschil in kwaliteit?  Hieronder een aantal antwoorden. Wat voor jou de beste proteïne shake of afvalmethode is heel persoonlijk.

Grote prijsverschillen bij proteine shakes.

Als je op het internet gaat zoeken naar proteïneshakes dan merk je al snel dat er enorm grote prijsverschillen zijn.  Dat geldt niet alleen voor deze eiwitshakes maar ook voor voedingssupplementen zoals afslankproducten en vitamines.  Zijn goedkope proteïneshakes minder goed of zijn er andere redenen voor de grote prijsverschillen?

Hoe de prijs van een proteïne product is opgebouwd.

Net zoals bij bijvoorbeeld parfum, cosmetica en overige gezondheidsproducten betaal je voor de grote merken mee aan de reclame- en marketingkosten.  Soms zit er in de prijs van een product wel 20% ingebouwd voor reclame en marketing.  Dat geldt ook voor de grote merken proteïneshakes zoals Whey, Sunwarrior, MyProtein, Dymatise, Nutrition en EAs.  Om merkbekendheid te krijgen, investeren deze merken veel in reclame, marketing en naamsbekendheid.  Tegelijkertijd deze topmerken in proteïne shakes hebben wel hele goed producten en ingrediënten. Er wordt voortdurend onderzoek gedaan naar de wensen van de consument en de ideale samenstelling van een proteïneshake.  Ook dat onderzoeksgebeuren wordt verwerkt in de prijs.  En tenslotte, om een topproduct te krijgen, verwerk je de beste grondstoffen in je product. Deze grondstoffen vertegenwoordigen voor het grootste gedeelte de prijs van de producten.

Whey proteine shake kopen?


Whey is een eiwit product dat overblijft bij de productie van kaas. De proteine shakes die als basis Whey hebben, hebben een hoge biologische waarde. Volgens velen behoren de Whey shakes tot de beste eiwit shakes. Anderen zweren bij shakes op basis van soja of ei- eiwitten.  Er zijn tegenwoordig uitstekende eiwit shakes te koop die als basis planten of zeewier hebben. Als je een goede kwaliteit proteine shake gaat kopen, hoef je dus niet per definitie te kiezen voor een product waar Whey in verwerkt is.  Er zijn alternatieven genoeg, ook veganistisch.  Kijk ook eens naar de proteine shakes van Sunwarrior.

Vegan proteine shake kopen.


Als je geen dierlijke producten in je eiwit shake verwerkt wilt hebben en kiest voor puur plantaardig, hebben we goed nieuws voor je. Je kunt ook een vegan proteine maaltijd of puur plantaardige shake kopen.  Kijk naar het vegan product supplementen aanbod.

Wat is het beste merk proteine shake?

 

wat het beste merk proteïneshake is, is mede persoonlijk. Er circuleert op het internet wel een top 10 proteïneshakes. Proteïneshakes van bijvoorbeeld het kruidvat of etos horen daar meestal niet bij. Dat wil niet zeggen dat de kwaliteit van deze eiwitshakes niet goed is, maar kwalitatief wel een stuk minder.

Reactie plaatsen