Proteinerepen
proteInerepen
proteInerepen
1 min
0

Proteinerepen

1 min
0

Proteïnerepen.

Op de website proteineshakes.nl vind je ook proteïnerepen. Deze worden ook wel eiwitrepen of proteine bars genoemd.
Proteïnerepen zijn handig als je actief bent en toe bent aan wat extra proteïne.

Er zijn verschillende eiwitrepen en proteïnebars te koop, ook veganistische varianten.

Hier vind je de lekkerste proteïnerepen

Proteinerepen bevatten hoogwaardige eiwitten en weinig koolhydraten.

Het geheim van de kracht van deze superrepen is dat ze hoogwaardige eiwitten, veel vezels, weinig calorieën en koolhydraten bevatten. Het zijn echte krachtbronnen. De totale voedingswaarde van een proteinereep is ideaal en volledig uitgebalanceerd. Daarnaast zijn de meeste proteinerepen ook nog eens suikerarm of zelfs suikervrij.

Maaltijdvervangende repen.

Er zijn zelfs maaltijdvervangende eiwitrepen te koop.

Zo heeft Body & Fitshop een assortiment hoogwaardige proteïnerepen als maaltijdvervanger in haar assortiment waarbij je alle voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt. Ook ideaal tijdens een vakantie of weekendje weg.

Proteïnerepen zijn waanzinnig lekker.

Tenslotte nog de vermelding dat de huidige generatie proteinerepen waanzinnig lekker is. Je kunt zelfs eiwitrepen kopen met bananensmaak, crunchy repen, chololade smaak of vegan eiwitrepen. Voor iedere smaak is er een reep!

Eiwitrepen voor vegans.

Als vegan wil je geen producten kopen waarin dierlijke eiwitten verwerkt zijn. Dus bij voorkeur geen repen met whey eiwitten of melk erin. Gelukkig is dat tegenwoordig geen enkel probleem want veel producenten van gezondheidsproducten, ontwikkelen voedingssupplementen, vitamines en mineralen met uitsluitend plantaardige ingrediënten. Body & Fitshop heeft voor vegans een aantal producten ontwikkeld met puur plantaardige eiwitten en ingrediënten. Zo zijn er voor veganisten en vegetariërs vegan proteïne bars beschikbaar met 100 % plantaardige eiwitten. Deze eiwitten zijn ook nog eens koudgeperst en van de allerhoogste kwaliteit.

Hier vind je vegan proteïnerepen.

Reacties
Categorieën