vegan proteineshakes
Informatie
Informatie
0 min
1

vegan proteineshakes

0 min
1

Vegan proteïneshakes zijn 100% plantaardige eiwitshakes, bijvoorbeed gemaakt van peulvruchten, granen en zeewier.  Ze bevatten dus geen dierlijke grondstoffen zoals eieren, wei of melk. Volgens veel deskundigen zijn plantaardige shakes minstens zo goed als eiwitshakes met wei, eieren of melk. Daarnaast is er bij het produceren van vegan-proteïne een groot milieuvoordeel.

De kwaliteit van vegan-proteïneshakes is zeer goed. Niet alleen omdat de beste plantaardige bronnen worden gebruikt voor de productie van deze shakes maar ook omdat plantaardige eiwitbronnen goed door het lichaam worden opgenomen.  Een veganistische proteineshake zorgt voor betere prestaties, minder blessures en een betere spieropbouw.  Lees hieronder over de voordelen van een veganistische levensstijl.

Wat is een veganistische levensstijl?

Een veganistische levensstijl is een gezonde levensstijl waarbij je geen dierlijke producten gebruikt. Geen vlees, vis, melk of kaas maar ook geen leer, wol of ander dierlijk product. Met plantaardige eiwitten kan je ook prima leven en er zijn veel sporters die met een veganistische levenswijze topprestaties hebben geleverd. Zelfs op de olympische spelen. Denk maar eens aan Carl Lewis, olympisch kampioen op de 100 meter sprint en veganist!

Waar kan je veganistische producten kopen?

Je kunt meer dan 1500 biologische en veganistische producten kopen in de vegan shop. Ook voor verzorgingsproducten zoals veganistische cosmetica en huidverzorgingsproducten. De meeste van deze vegan producten zijn ook van biologische kwaliteit. Dat betekent dat er bij de productie of vervaardiging ervan met biologische grondstoffen is gewerkt. Een dubbel voordeel voor jou en de natuur dus.

Reacties
Categorieën