proteine shake afvallen
afvallen
afvallen
1 min
0

proteine shake afvallen

1 min
0

Met één proteïneshake val je uiteraard niet af. Afvallen is niet iets van een éénmalige actie maar van een goed doordacht plan en veel discipline. Er zijn vele manieren om verantwoord en met blijvend resultaat af te vallen. Bij velen staat met proteïneshake afvallen, hoog in het lijstje beste afvalmethodes. Wat is nu het voordeel van afvallen met behulp van eiwitshakes? Wat is de beste proteïneshake om af te vallen en zitten er ook nadelen aan? Of de proteïneshake of de proteïne-maaltijdvervanger voor jou de beste optie is? Hangt uiteraard van je persoonlijke situatie af.

Met een proteïneshake afvallen is goed mogelijk.

De praktijk heeft geleerd dat iemand die bijvoorbeeld 5, 6, 7, 8, 9 of 10 kilo af wil vallen, heel goed baat kan hebben bij eiwitshakes en maaltijdvervangers. Maar een proteïneshake is geen super middel en zorgt ook niet voor wonderen.  Het is een voedingssupplement gericht op gewichtsverlies en vooral, het stillen van honger.Met een proteïneshake afvallen, kan effectief zijn.

Je moet naast het gebruik van deze shakes ook aan bewegen en vetverbranding gaan doen. Lange wandelingen maken, zijn voor de meest mensen behoorlijk effectief.  Je kunt natuurlijk ook naar een fitness centrum of sportschool gaan en je met het bewegen en afvallen laten begeleiden.  Ben je blessuregevoelig? Er komen steeds meer fysiothererapeuten die je tevens kunnen begeleiden met sporten, bewegen en verantwoord afvallen.

Waar berust de werking van een proteïneshake op in het kader van afvallen?

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat als je sport- en proteïneshakes gebruikt, je meer vet verliest. Daarnaast zorgen deze eiwitshakes voor een beter behoud van de spiermassa en krijg je minder snel honger/trek doordat je proteïneshakes gebruikt. De eiwitten in de shakes geven een vol en verzadigd gevoel en je hebt langere tijd minder behoefte om te eten, of te snoepen.  Er zijn ook professionals die zeggen dat je minder snel stress krijgt door het gebruik van eiwitshakes met Whey en wordt je weerstand er aanzienljk beter door.

Wat is de beste proteineshake om af te vallen?

Vroeger zeiden het overgrote deel van de professionals dat Whey Isolaat de beste proteïneshake is. Tegenwoordig worden steeds vaker eiwitshakes aanbevolen die puur plantaardig zijn.

Eén ding is zeker, plantaardige shakes belasten het milieu minder en de eiwitten worden goed door het lichaam opgenomen. Ook maaltijdvervangers kunnen 100 % plantaardig zijn alsmede proteïne-toetjes.  Het is vooral een persoonlijke keuze wat de
beste proteïne shake voor jou is.

Ga voor kwaliteit als je een proteïne shake koopt.

We hebben vooral één advies.  Als je overtuigt bent van het nut van afvallen met behulp van de proteïneshake, ga dan vooral voor kwaliteit en kies voor de hoogwaardige proteïneshake van Body en Fit.

Reacties
Categorieën